Koor Side Table Singers zoekt tenoren

Het koor Side Table Singers. Aangeleverde foto

De Side Table Singers is een meerstemmig kamerkoor, met zangers uit Steenwijk en de wijde omgeving. „Gezelligheid en plezier in het zingen staan voorop, maar we zijn ook best ambitieus en willen ons als koor graag steeds verbeteren”, zegt Sierd van Engen van het koor.

„We hebben in coronatijd via zoom een nieuwe dirigent gevonden, de inspirerende en enthousiaste Sippie Broersma. Onder haar bezielende leiding zijn we eerder gezongen repertoire aan het ophalen en nieuw repertoire aan het instuderen, variërend van 15 e -eeuwse madrigalen tot evergreens en werk van hedendaagse componisten. Vaak à capella, maar ook regelmatig met pianobegeleiding. Om het instuderen thuis te vergemakkelijken, heeft elke zanger toegang tot een handig digitaal programma dat de verschillende partijen apart kan voorspelen. Na veel zoomcontact in coronatijd, kunnen we gelukkig weer ‘live’ repeteren. Dat doen we momenteel in De Veldkei, in Havelte, elke maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur”, vervolgt hij.

„Nu we weer samen zingen, zijn we op een probleem gestuit: de tenorgroep is wat klein, en dreigt weg te vallen tussen de andere stemmen. Om de balans te verbeteren zijn we op zoek naar tenoren die met ons mee willen zingen. Dus, als je plezier hebt in zingen en graag met ons mee wil repeteren, kijk dan op onze website sidetablesinger s voor meer informatie over het koor, en neem contact op via info@sidetablesingers.nl . Je wordt met open armen ontvangen.”

Nieuws

menu