Krijn en Mark-Valentijn de Graaf zijn de eerste prijswinnaars van de Sint- en Kerstactie van Steenwijk Vestingstad

Krijn en Mark-Valentijn de Graaf kunnen voor 250 euro schoenen uitzoeken bij Zijlstra Schoenen. Joyce de Jong overhandigt de cheque aan de eerste prijswinnaars van de Sint- en Kerstactie. Foto Steenwijk Vestingstad

De prijswinnaars van de eerste week van de kassabonnenactie van Steenwijk Vestingstad zijn bekend. Een verheugde Krijn en Mark-Valentijn de Graaf uit Steenwijkerwold namen zaterdagmorgen hun prijs in ontvangst bij Zijlstra Schoenen. Vader en zoon De Graaf zijn de eerste weekprijswinnaars van de Sint- en Kerstactie van Steenwijk Vestingstad.

De prijs, een waardebon van 250 euro te besteden bij Zijlstra Schoenen, werd uitgereikt door Joyce de Jong van Zijlstra Schoenen en Bloemisterij Gaal zorgde voor een feestelijk bloemetje. De overige dagprijswinnaars worden bekend gemaakt in de Opregte Steenwijker Courant van maandag 21 november en in de Steenwijker huis-aan-huis krant van dinsdag 22 november.

De Sint- en Kerstactie loopt nog tot 24 december. Iedereen kan zijn of haar kassabon, voorzien van naam en telefoonnummer, deponeren in de daarvoor bestemde bussen in het centrum: bij Zijlstra Schoenen in de Oosterstraat, bij De Jong Optiek aan de Markt, bij Bloemisterij Gaal in de Gasthuisstraat, bij Elja Mode in de Woldpromenade, bij Jumbo Bert Vis aan het Diep en bij Albert Heijn van Etten aan het Schar in de wijk Oostermeenthe.

Dagelijks wordt een trekking verricht van waardebonnen van 25, 50 en 100 euro en wekelijks wordt er een waardebon van 250 euro verloot. Alle ingeleverde kassabonnen dingen ook mee voor de superhoofdprijzen: een waardebon van 500 euro, te besteden bij Kruider Woninginrichting en de extra prijs: 2 tickets voor een concert van de band Coldplay, aangeboden door Primera Steenwijks Boekhuys.

Nieuws

menu