Kunstbunker Paasloo: bekend en toch onbekend

De kunstbunker van Paasloo. Foto: Jan Smit

Christelijke Plattelandsvrouwen Steenwijk e.o. komt maandag 8 november weer bijeen in ‘Ons Gebouw’, Hogewal 178 in Steenwijk. Op 11 oktober was Irma van Beek aanwezig, sociaal ombudsvrouw van de gemeente Steenwijkerland met als onderwerp: zorgen over zorg. Heb je zorgen over de zorg en daarbij ondersteuning nodig dan wil ze iedereen op een onafhankelijke wijze bijstaan en om samen te zoeken naar oplossingen. Ze maakte de leden wegwijs in het sociale domein.

Op maandag 8 november gaat het over de kunstbunker in Paasloo. Hij is bij heel veel inwoners van onze gemeente bekend maar toch: waarom is deze in de Tweede Wereldoorlog gebouwd, was er werkelijk kunst in de bunker of gebeurde er nog meer? Op deze en andere vragen zal Bert Meijerink uit Giethoorn deze middag uitgebreid over vertellen.

De leden komen nu ‘s middags bij elkaar, voor velen plezieriger dan op avond. Geïnteresseerden in dit of andere interessante onderwerpen die dit winterseizoen behandeld worden, zijn als gast hartelijk welkom. De aanvang 14.00 uur.

Nieuws

menu