Kunstenaars van Beeldend Collectief Drenthe exposeren in St. Clemenskerk in Steenwijk

PvdA Groningen pleit voor betaalbare atelierruimte voor kunstenaars. Foto: Pixabay.com

Tijdens de zevende editie van het Landelijk Atelierweekend op zaterdag 26 en zondag 27 juni exposeren kunstenaars van Beeldend Collectief Drenthe in de St. Clemenskerk in Steenwijk.

In Steenwijk is werk te zien van de volgende kunstenaars van het Beeldend Collectief Drenthe: Hugo Galama , Elja van der Graaf, Annelise Heldoorn, Janneke Hogerheijde, Janny Smit, Martha Veldthuis, Eveline Villerius en Zjkln.

Tijdens het Landelijk Atelierweekend krijgen kunstliefhebbers in heel Nederland de kans om binnen te kijken in de werkplaats van een kunstenaar bij hen in de buurt en zo meer te weten te komen over hun werkwijze en inspiratiebronnen. Daarnaast is het ook mogelijk om kunst te kopen, direct bij de kunstenaar. De organisatie is in handen van Stichting Kunstweek met als voornaamste doel het samenbrengen van kunstliefhebber en kunstenaar.


Deelnemende ateliers in eigen omgeving


Een bezoek aan één of meer ateliers is gratis tijdens het Landelijk Atelierweekend. Uiteraard gelden tijdens een bezoek de geldende maatregelen vanuit de overheid. Deze zijn ook te vinden op de homepagina van het Landelijk Atelierweekend .

Nieuws

menu