Kunstexpositie, belevingsevent en open dag bij Chamomilla

Wie een jubileumarrangement boekt, kan een kunstdag winnen bij kunstenares Carina Kroeze.

Wie een jubileumarrangement boekt, kan een kunstdag winnen bij kunstenares Carina Kroeze.

Vanwege haar 10-jarig jubileum houdt Chamomilla van maandag 4 t/m zaterdag 9 oktober a.s. een jubileumweek met een aantal activiteiten.

Maandag 4 oktober is er een kunstexpositie met werk van schilderes en beeldend kunstenaar Carina Kroeze uit Denekamp. (www.carinakroeze.nl) van 13.30 tot 20.30 uur. De kunstexpositie is zonder afspraak te bekijken bij Chamomilla, praktijk voor huidverbetering, aan de Voorpoort 5.

Carina heeft de kunstacademie gedaan en heeft zich toegelegd op het portretschilderen. Zij vindt het inspirerend om iemands karakter op het doek vast te leggen. Naast portretten in opdracht schildert zij alles wat haar boeit waarbij de natuur om haar heen een grote inspiratiebron is. Zij geeft schildercursussen en workshops die zij houdt in haar galerie/atelier in het kunstenaarsstadje Ootmarsum. Een workshop (onderdeel van een Kunstdag) voor 2 personen bij haar is te winnen voor iedereen die een jubileumarrangement boekt. Kijk hiervoor op chamomilla.nl

Dinsdag 5 oktober is er een Belevingsevent van 19.45 tot 21.00 uur, met als onderwerp: ‘Voeding en de huid’ door Dr. Marijke Noorbergen en Janny Jansen. Dit is een presentatie waarin inzichten, tips en proeverij worden gedeeld over voeding voor een optimale huidconditie. Inspirator en vraagbaak: Dr. Marijke Noorbergen. Opgeven voor deze avond uiterlijk 1 oktober.

Zaterdag 9 oktober houdt Chamomilla een Open Dag van 11.00 tot 14.00 uur, m.m.v. specialist permanente make-up Linda Reurich. Tijdens de Open Dag zijn er mogelijkheden voor proefbehandelingen IPL-laser t.b.v. ontharen, couperose, rimpels, pigmentatie, (acne-)littekens, schimmelnagels, figuurcorrectie t.b.v. cellulitis, striae en overtollig vet, Led Light Therapie t.b.v. huidproblemen en anti-aging, proefmake-up en kleuradvies, voetanalyse m.b.v. de podoscoop door de pedicure van Chamomilla, huidanalyse met verzorgingstips door medisch schoonheidsspecialiste dermatologie en allround schoonheidsspecialisten, rondleidingen door de verschillende praktijkruimten, mogelijkheid voor stellen van persoonlijke vragen (desgewenst op afspraak), informatie over permanente make-up (uitsluitend op afspraak).