Kunstweekend en Landgoedfair Diever bij Villa Blauwhemel

Fotografe Deborah Roffel in actie tijdens een fotoshoot.

Op zaterdag 11 en zondag 12 september organiseren De Kunstdames wederom een kunstweekend bij Villa BlauwHemel in Diever. Deze keer in het kader van de opening van de Cultuurbrink van Drenthe.

Op zondag 12 september vindt in de tuinen van Villa Blauwhemel de eerste editie van Landgoedfair Diever plaats. Bezoekers kunnen tussen 11.00 en 18.00 uur genieten van lifestyle en luxury goods, delicatessen en producten uit de natuur, maar ook van kunst en cultuur.

In Galerie Souterrain BlauwHemel presenteren De Kunstdames, die al 25 jaar actief zijn in het kunstveld, werk van diverse kunstenaars. Fotografe Deborah Roffel, bekend van onder meer haar fotowerk met voetballer Evgeniy Levchenko, is gevraagd ter plekke portretfoto’s te maken.

DK Pop-up

Vorig jaar zijn De Kunstdames tijdens de eerste lockdown gestart met een online depotverkoop om de kunsten in een moeilijke tijd te ondersteunen. DK Pop-up is een vervolg op dit initiatief en zet zich in om kunst op een laagdrempelige manier, voor een breed publiek, toegankelijk te maken. De DK Pop-up is zaterdag 11 en zondag 12 september tussen 11.00 en 18.00 uur geopend en is vrij toegankelijk. De Kunstdames presenteren grafiek, keramiek, schilderijen, tekeningen, objecten en fotografie van diverse kunstenaars uit hun netwerk, in vooral de prijsklasse tussen 25 en 500 euro.


Portretactie Deborah Roffel

Deborah Roffel richt voor de fotoshoot een studio in bij Villa Blauwhemel. Aanmelden voor een fotosessie op zondag 12 september (11.00-17.00 uur) kan via dekunstdames@gmail.com . Voor informatie over de fotografe www.deborahroffel.com

Landgoedfair

De landgoedfair op zondag 12 september is te bezoeken tussen 11..00 en 18.00 uur . Het aanbod varieert van lifestyle en luxury goods tot delicatessen en producten uit de natuur, allerlei gerechtjes en verfrissende dranken. Proef en beleef het buitenleven. Aanmelden via www.landgoedfairdiever.nl voor gratis toegang.

Nieuws

menu