Landelijke zoektocht naar het glazen muiltje van Assepoester ook in Steenwijk

Wie als eerste het glazen muiltje van Assepoester vindt en deze naar De Meenthe brengt, wint het Glazen muiltjes VIP pakket.  Foto Van Hoorne Entertainment

Op maandag 17 oktober is de nieuwe familievoorstelling Assepoester De Musical te zien in Rabo Theater De Meenthe. Om alle bezoekers een magische voorstelling te kunnen geven is het welbekende glazen muiltje nodig, alleen is deze zoekgeraakt. Daarom start in de week van 26 september t/m 2 oktober een landelijke zoektocht naar het glazen muiltje.

Vind het glazen muiltje en win!

De zoekactie in Steenwijk zal plaatsvinden op maandag 26 september. Vanaf dat moment kan iedereen een zoektocht starten. Wellicht is het glazen muiltje ergens in de buurt van Rabo Theater De Meenthe te vinden, maar dit kan ook op een andere plek in de omgeving zijn. Wie als eerste het glazen muiltje vindt en deze naar het theater brengt, wint het Glazen muiltjes VIP pakket met leuke extra’s en een backstage tour met meet & greet. Een magische beleving!

De winactie is opgezet in samenwerking met Van Hoorne Entertainment, producent van de sprookjesvoorstelling Assepoester De Musical. Elk theater waar de voorstelling dit theaterseizoen zal spelen, doet mee aan deze winactie. Zo zal het in de actieweek door het hele land mogelijk zijn om mee te doen en kans te maken op een kijkje achter de schermen bij deze theaterproducent.

Met een geheel eigen vertolking van de sprookjes weet Van Hoorne Entertainment al jarenlang families te betoveren met hun sprookjesvoorstellingen. Daarmee zijn hun sprookjes elk theaterseizoen weer echte publiekstrekkers. Assepoester De Musical is tot en met 11 juni 2023 te zien in het theater. Op maandag 17 oktober zie je Assepoester De Musical in Rabo Theater De Meenthe. Tickets via: www.demeenthe.nl .

Nieuws

menu