Las Bestias in Filmhuis Steenwijk

Las Bestias is zaterdagavond te zien. Filmposter

Komende week staat de volgende film op het programma in het Filmhuis in Steenwijk (Dyka Vestzakzaal van Rabo Theater De Meenthe): Las Bestias.

Zaterdag 4 februari om 20.15 uur is de filmvertoning ‘Las Bestias’. Antoine en zijn vrouw Olga runnen een biologische boerderij in een dorp in Galicië, de noordwestelijke regio van Spanje. Hoewel het Franse echtpaar haar best doet te integreren in de gemeenschap, blijft de plaatselijke bevolking hen zien als indringers. Hun verzet tegen een windmolenpark zet de verhoudingen op scherp, vooral met de broers Xan en Lorenzo, die het echtpaar maar al te graag willen wegjagen met hun pesterijen. Antoine en Olga houden echter voet bij stuk, waarna de situatie volledig uit de hand dreigt te lopen.

Ook te zien in het filmhuis:

Donderdag 9 februari Plus Que Jamais. Dinsdag 14 februari Decisions To Leave. Maandag 27 februari Onder het maaiveld. Donderdag 2 maart Madres Paralelas. Zondag 5 maart Mijn moeder is een gorilla. Dinsdag 14 maart Narcosis. Zaterdag 18 maart Vortex. Meer informatie, reserveren voor deze en de komende films of voorstellingen via www.demeenthe.nl/filmhuis-steenwijk of bel (0521) 514 004.

Nieuws

menu