Leerlingen Kindcentrum Johan Friso gaan auto’s wassen voor Giro555

Kindcentrum Johan Friso en Kreuze Tanken & Wassen slaan de handen ineen. Foto: Aangeleverd

Kindcentrum Johan Friso houdt dinsdagmiddag 7 maart een actiemiddag om auto’s te wassen voor Giro555. Er wordt geld ingezameld om hulp te bieden in Turkije en Syrië, waar een aardbeving een natuurramp heeft veroorzaakt.

Directeur Harm Jan Jaarsma vertelt: „We willen graag een geldbedrag bij elkaar sparen voor Giro555 voor hulp. Het thema leeft bij de kinderen. In het kindcentrum houden we tot en met 10 maart een inzamelactie voor lege flessen. Ook zijn kinderen actief aan slag gegaan met een ‘heitje voor een karweitje’. Daarnaast gaan we dus een actie houden met auto’s wassen. Hiervoor hebben we de samenwerking gezocht met Kreuze (Oliehandel Kreuze Tanken & Wassen, Steenakkers 3). Kreuze werkt graag mee aan deze actie en draagt bij aan de sponsoring.”
Margreet Kragt, locatiemanager Kinderopvang: „Op dinsdagmiddag 7 maart staan we tussen 12.00 en 16.00 uur met kinderen uit de bovenbouw klaar om auto’s te wassen. Dit vindt plaats bij de wasboxen van Kreuze. Ook is het mogelijk de binnenkant van de auto te laten stofzuigen. De auto laten wassen kost 5 euro en voor 1 euro wordt er gestofzuigd .We vragen de klanten contant te betalen. En extra giften zijn natuurlijk welkom. De gehele opbrengst gaat naar het goede doel!”

Nieuws

menu