Leerwerkloket Zwolle haakt aan bij Informatiepunt in Bibliotheek Steenwijk

De adviseurs van het Leerwerkloket geven informatie en handvatten om iemand vooruit te helpen in zijn of haar loopbaan.

De adviseurs van het Leerwerkloket geven informatie en handvatten om iemand vooruit te helpen in zijn of haar loopbaan. Foto: Aangeleverde foto

Het Leerwerkloket Zwolle haakt op maandag 27 juni van 10.00 tot 12.00 uur aan bij het Informatiepunt in de Bibliotheek Steenwijk. Het Leerwerkloket maakt mensen wegwijs in alle mogelijkheden op het gebied van leren en werken.

De adviseurs van het Leerwerkloket geven informatie en handvatten om iemand vooruit te helpen in zijn of haar loopbaan. Daarbij maken zij gebruik van hun contacten met onderwijs, werkgevers- en overheidsorganisatie. Aan dit alles zijn geen kosten verbonden en de privacy is uiteraard geborgd.

Wie vragen heeft over de eigen loopbaan, behoefte heeft aan informatie en advies over een opleiding en/of het eigen talent, kan een afspraak maken via www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl/agenda .

Digiloket

Onder het Informatiepunt in de Bibliotheek Steenwijk valt ook het Digiloket, Informatiepunt Digitale Overheid. Hier kunnen mensen terecht met al hun vragen over het gebruik van de eigen computer, laptop, smartphone of e-reader én met vragen over het online contact met de overheid.

Iedere maandag kunnen mensen tussen 10.00 en 11.30 uur spontaan binnenlopen, ieder donderdag zijn mensen tussen 18.30 en 20.00 uur op afspraak welkom. Het maken van een afspraak kan via de Bibliotheek Steenwijk, telefoon 0521-513273 of via w ww.bibliotheekkopvanoverijssel.nl/agenda .