LentePodium brengt lenteconcert op landgoed de Oldenhof

De jonge musici zijn Christian Gilissen (10), Abigail (11) en Evan van Dijk (15), Liv Bruers (12), Julia Bogdanova (13) en Robin Jacobs (17). Foto: Lentepodium

Drie jonge violisten, twee pianisten en een zanger zijn zondag 3 april te horen op het landgoed de Oldenhof. Ze komen uit Brabant en België en ze studeren alle zes aan de Young Musicians Academy (YMA) van het conservatorium in Tilburg. De jongste is tien en de oudste zeventien en ze brengen een heel aantrekkelijk programma van Pergolesi tot Benjamin Britten.

Ze zijn nog jong deze talenten, maar ondanks hun prille leeftijd hebben ze al een indrukwekkend repertoire. Dat laten ze met een groot musiceerplezier horen tijdens hun concerten. Ze werken hard, deze jonge mensen, die eens in de week een hele dag les krijgen op de YMA. Die opleiding is er speciaal voor zeer getalenteerde en gemotiveerde jonge musici van acht tot en met achttien jaar. Het merendeel van deze talenten zijn potentiële vakmusici. De deelnemende musici zijn Christian Gilissen (10), Abigail (11) en Evan van Dijk (15), Liv Bruers (12), Julia Bogdanova (13) en Robin Jacobs (17).

Het concert wordt gegeven op zondag 3 april op de Oldenhof, Oppen Swolle 7 bij Vollenhove en begint om 15.30 uur. De jonge musici brengen onder meer composities van Pergolesi, Mozart, Schubert, Dvořák, Kreisler, Debussy en Britten. Het wordt een concert dat niemand mag missen!

Reserveren is noodzakelijk. Dat kunt u doen via www.lentepodiumblokzijl.nl Tine Nouwen, tel: 06-53924396, email: cmcmnouwen@gmail.com Eva Schepers, tel: 0527-202988, email: eva.schepers.kipp@gmail.com

Nieuws

menu