Lezing over veerkracht bij verlies van gezondheid in de bibliotheek van Steenwijk

Annie Adema en Rian van den Hende geven de lezing.

Coaches Annie Adema en Rian van den Hende geven vrijdag 17 september een lezing van 14.00 tot 15.00 uur in de bibliotheek aan de Meppelerweg over veerkracht bij verlies van gezondheid.

Een ingrijpende ziekte heeft vaak een enorme impact op je leven. Je verlies van je gezondheid kan je als het ware in een rouwproces brengen. Een deel van wat vertrouwd en vanzelfsprekend voor je was, valt weg. Je staat voor de taak om je aan te passen aan de veranderde situatie. Maar hoe doe je dat? Vragen die je bezig kunnen houden zijn bijvoorbeeld:

· Hoe vind ik weer balans als het tegen zit?

· Hoe kan ik mijn veranderde situatie accepteren?

· Hoe kan ik toch positief blijven ondanks mijn ziekte en beperkingen?

Met veerkracht zorg je ervoor dat je, wat er ook gebeurt, weer terug veert. Veerkracht is niet iets wat je hebt of niet hebt, maar is vooral iets wat je doet. In deze lezing over veerkracht bij verlies van gezondheid geven Annie Adema en Rian van den Hende, beide coaches bij kanker, inzicht in wat je zelf kunt doen om je veerkracht te versterken. In deze lezing van ca. 1 uur wisselen het delen van kennis en praktische oefeningen elkaar af. Het belooft een inspirerende bijeenkomst te worden, over meebewegen, positieve gezondheid en werken aan je doelen. Aan het eind van de lezing heb je een aantal concrete handvatten hoe je je veerkracht kunt laten groeien. Aanmelding via de agenda op de website van de bibliotheek: www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl Kosten: € 4,= voor leden van de bibliotheek, € 5,= voor niet-leden. Uiteraard vindt de lezing plaats onder de geldende coronamaatregelen.

Nieuws

menu