Live in het Park: The Bentleys, 50’s & 60’s roadtrip

The Bentleys komen woensdagavond naar Park Rams Woerthe. Foto: Martin Dijkstra

The Bentleys, vijf professionele muzikanten met ervaring in het theater en op de grote podia en festivals in binnen- en buitenland. In sneltreinvaart nemen ze je mee op een muzikale reis door de beginjaren van de popmuziek; van Amerika naar Engeland en terug. Op woensdag 27 juli kun je genieten van The Bentleys in de muziekkoepel in park Rams Woerthe.

Bassist en zanger Joppe de Vree is de aanjager van het gezelschap. Toen zijn succesvolle 50’s en 60’s-band Vezpa stopte, besloot hij zijn droom na te jagen en een doorstart te maken. Maar dan wel met een nieuwe muzikale impuls; niet alleen de Britse popsound, maar ook zijn grote liefde: de Amerikaanse vintage rhythm-and-blues die aan de basis stond. Met verder: Timo Jelisen saxofoon, Bouke Bijlsma zanger, gitarist en toetsenist, Wouter Sterk drums en Onno Postma gitaar.

Ga mee op een muzikale roadtrip door de fifties en sixties met The Bentleys.

Het concert start om 21.00 uur in Park Rams Woerthe en de entree is 5 euro. Kijk voor meer informatie, kaartverkoop en het actuele programma op www.demeenthe.nl

Nog meer te zien bij Live in het Park : Guido Weijers op 10 augustus. Blue Grass Boogieman op 17 augustus. Moonshine Ramblers op 24 augustus.

Nieuws

menu