Live in het Park: woensdagavond Lemonade, fris en fruitig als altijd!

De band Lemonade is woensdagavond te zien in Park Rams Woerthe.

De frisse en fruitige ervaring, wanneer je een flinke slok neemt op een zonnige dag. Dat is het gevoel wat Lemonade uit Steenwijk jou brengt. Op woensdag 20 juli kun je genieten van de coverband in de muziekkoepel in park Rams Woerthe.

Van Anita Meijer tot ACDC. Rock, country of nederpop. Lemonade haalt het voor je in huis. Lemonade, de allround coverband die, met een afwisselend repertoire, van elk feest of festival een onvergetelijke avond maakt. De band bestaat uit Jieja Starrenburg (zang), Guus Starrenburg (drums), Piet van Buiten (gitaar), Frank Molenkamp (gitaar) en Pieter Dingerdis (bas). Lemonade brengt een programma waarin spontaniteit en lol voorop staan. Wat je BAND straal je uit!

Het concert start om 21.00 uur in Park Rams Woerthe en de entree is 5 euro. Kijk voor meer informatie, kaartverkoop en het actuele programma op www.demeenthe.nl

Nog meer te zien bij Live in het Park : The Bentleys op 27 juli. Guido Weijers op 10 augustus. Blue Grass Boogieman op 17 augustus. Moonshine Ramblers op 24 augustus.

Nieuws

menu