Loop-neus-loop in Tuk gaat dit jaar voor dertiende editie. Meest 'schitterende' deelnemers ontvangen een prijs

Ook de covid-editie van vorig jaar van de Loop-Neus-Loop trok veel wandelaars. Foto: aangeleverde foto

Deze vrijdag (30 december) vindt de 13de editie van de Loop-neus-loop avondwandeltocht plaats. Na een jubileumeditie in 2019 en vervolgens twee speciaal aangepaste Covid-edities van de wandeltocht in Tuk kijkt de organisatie er naar uit om er weer een mooi evenement van te maken.

Vorig jaar liepen er tussen de vier- en vijfhonderd lopers mee met deze gratis doe-het-zelf editie in coronatijd. Dit jaar wordt de loop weer zonder restricties georganiseerd. Deelnemers kunnen tussen 19.30 en 20.30 uur starten vanaf café De Karre in Tuk. Voor elke deelnemer is er onderweg een consumptie. De wandeling heeft een lengte van ongeveer 10 kilometer.

Livemuziek

Na afloop ontvangen deelnemers een broodje worst, wordt er livemuziek gespeeld en is er een verloting. De eerste 300 deelnemers ontvangen een gadget. „Verschijn mooi verlicht aan de start en val op in het donker. Voor de meest creatief verlichte deelnemer is er een mooie prijs te winnen. Het belooft weer een, als vanouds, gezellige avond te worden voor jong en oud”, laat Femke Arian-Steennis namens de organisatie weten.

Nieuws

menu