Ludieke winactie tijdens Pasen in centrum Steenwijk

Zoek de 8 verstopte paaseieren in de Steenwijker binnenstad.

Zoek de 8 verstopte paaseieren in de Steenwijker binnenstad. Foto Steenwijk Vestingstad

‘Vind een ei en word blij!’ De ondernemers in de binnenstad van Steenwijk houden op vrijdag 7 en zaterdag 8 april een ludieke winactie, waarbij waardebonnen van € 250,-. € 150,- en € 100,- van Steenwijk Vestingstad zijn te winnen.

In diverse winkels en horecagelegenheden in het centrum zijn paaseieren verstopt met daarop een letter. In totaal zijn er acht letters waarmee een woord te maken is. Wie het woord goed heeft, maakt kans op het winnen van een van de drie waardebonnen.

Iedereen kan meedoen. Deelnameformulieren liggen klaar bij de ondernemers van Steenwijk Vestingstad. Dat zijn onder andere de winkels en restaurants in het centrum van Steenwijk. Wanneer alle letters zijn verzameld kan de oplossing ingeleverd worden bij de volgende 5 winkels: Expert Beute aan de Gasthuisstraat, Genieten bij Bert aan de Scholestraat, Primera Steenwijks Boekhuys aan de Oosterstraat, HEMA Steenwijk aan de Oosterstraat of Ten Oever Mannenmode aan de Woldpromenade.

Het is wel van belang dat de oplossing vóór zaterdagmiddag 8 april 16.30 uur wordt ingeleverd. De drie winnaars worden daarna bekend gemaakt.