Maak kennis met tennis tijdens open dag

LTC Steenwijk houdt op zaterdagmiddag 1 oktober een open dag. Foto LTC

Tennisvereniging LTC Steenwijk houdt op zaterdagmiddag 1 oktober een open dag. Er is die dag de mogelijkheid om een gratis tennisles te volgen, zowel voor kinderen als volwassenen.

De kennismakingsdag is op de buitenbanen van LTC Steenwijk. Erik Dallinga, de professionele en gediplomeerde trainer van de vereniging is die dag aanwezig en ballen en rackets mee voor iedereen die de gratis les wil volgen. Het ledenaantal van de vereniging is het afgelopen seizoen enorm gestegen. Daarnaast waren er in de afgelopen winterperiode bijna 200 mensen op les. Voor de vereniging was dat een record.

Wie na deze dag enthousiast is geworden kan gebruik maken van een speciale kennismakingsaanbieding. Die bestaat uit 9 lessen, inclusief het lidmaatschap voor deze periode en kost €75. Ook als het slecht weer is gaat de open dag door, er wordt dan uitgeweken naar de binnenbaan.

Informatie over de kennismakingsactie, de vereniging en aanmelden voor de gratis tennisles kan via de website www.ltcsteenwijk.nl. Wie als gezin kennis wil maken met tennis kan mailen naar trainers@ltcsteenwijk.nl. Er wordt dan een speciaal moment gepland tijdens de open dag.

Nieuws

menu