Maik Cordes ‘hofleverancier’ van drankjes Dicky Woodstock Popfestival. ‘Echt honderd procent liefde voor mijn vak’

Zo’n veertigduizend gasten in drie dagen voorzien van drankjes. Best een megaklus. „En dan mag je heel blij zijn dat er sinds een jaar weer een drankengroothandel in Steenwijk zit”, zegt organisator Henk Kranendonk van het Dicky Woodstockfestival. „En Maik Cordes is een goede vent. Die gun je het ook”, zo vervolgt de horecaondernemer uit Tuk.

Maik Cordes en Henk Kranendonk. Maik is onbetwist de drankenspecialist en leverancier van het Dicky Woodstock Popfestival.

Maik Cordes en Henk Kranendonk. Maik is onbetwist de drankenspecialist en leverancier van het Dicky Woodstock Popfestival. Foto: Sieb van der Laan

Maik streek ruim een jaar geleden met zijn groothandel neer aan de Lange Baan 6C. Zoals de naam al doet vermoeden is dat op het voormalige ijsbaanterrein. En de zaken gaan goed. „Dat heeft als gevolg dat we hier alweer uit ons jasje groeien. We zijn in gesprek over verhuizing naar een grotere loods. Binnenkort komt daar meer duidelijkheid over, maar we blijven sowieso in Steenwijk”, vertelt Cordes.

‘Vijftien jaar passie’