Mannenkoor zoekt zangers voor jubileumconcert

Het Christelijk Mannenkoor Steenwijk Eigen foto

Het Christelijk Mannenkoor Steenwijk geeft een groot jubileumconcert ter ere van haar 75-jarig bestaan. Voor dit grote concert is het koor op zoek naar zangers die op projectbasis hieraan willen meezingen.

Het jubileumconcert vindt plaats op zaterdag 14 mei 2022 in Rabo Theater De Meenthe. Speciaal voor dit jubileum werkt een aantal bekende musici, waaronder zangeres en actrice Karin Bloemen, mee aan het concert. Het geheel staat onder leiding van dirigent Marco Hoorn.

Voor dit evenement is het mannenkoor op zoek naar zangers die op projectbasis hieraan mee willen werken. Deelname is geheel vrijblijvend. Iedere dinsdagavond wordt voor dit jubileumconcert geoefend. Sluiting om in te schrijven voor deelname is dinsdag 19 oktober. Deelname is tegen een gereduceerde prijs, inclusief koffie.

Het Christelijk Mannenkoor Steenwijk is een enthousiast en inspirerend koor. De koorrepetitie vindt plaats in De Meenthehof aan de Westercluft te Steenwijk, van 19.45 uur tot 21.45 uur.

Houd je van zingen met een uitdaging zing dan met mee met het jubileumconcert op zaterdag 14 mei 2022 in De Meenthe om 19.30 uur.

Voor meer informatie: voorzitter Harm Kroes, 0621 800 578 of secretaris Hans Maring, 0521 515 213.

Nieuws

menu