Marchel Tissingh uit Tuk houdt boeiende lezing: ‘Op de fietse erop uut’

Marchel Tissingh. Aangeleverde foto

Marchel Tissingh verzorgt op woensdag 13 juli in de Bibliotheek Steenwijk de lezing ‘Op de fietse erop uut’. Van 19.30 tot circa 21.00 uur neemt hij de aanwezigen aan de hand van foto’s mee op zijn mooiste fietstochten. Ook blikt hij vooruit op zijn camino naar Santiago de Compostella, waarmee hij geld wil inzamelen voor het KWF.

Marchel uit Tuk heeft in zijn leven al veel gefietst. Voor school, werk én recreatief. Alleen of samen, om te genieten van de natuur en m zijn conditie op peil te houden. In 2023 hoopt hij zijn Camino naar Santiago de Compostella te fietsen. Om deze lange tocht naar Santiago (en weer naar huis) te kunnen volbrengen, fietst Marchel ter voorbereiding veel één of meerdaagse tochten. Daarbij maakt hij gebruik van beschreven routes als De Koloniën van Weldadigheid. Ook stelt hij met behulp van fietsknooppunten zelf routes samen, waarbij ook het trainen van een beklimming in te passen is.

Aanmelden kan via www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl/agenda. De kosten bedragen € 2,50 voor leden en € 5,- voor niet-leden. Door de totale opbrengst van deze lezing via Marchel aan het KWF te schenken, draagt de Bibliotheek Kop van Overijssel samen met alle aanwezigen een steentje bij. Wie meer wil doneren, kan dat doen tijdens de lezing.

Nieuws

menu