Margreet Mook en Lydia van Oort bieden samen spirituele coaching aan in Steenwijk

Margreet Mook-Attema en Lydia van Oort vertellen zaterdag over hun werk tijdens de Open Dag. Foto: Mirjam Lensink

Naast de praktijkruimte van Margreet Mook-Attema in Steenwijk is een expositieruimte ingericht voor het werk van spiritueel kunstenares Lydia van Oort uit Drijber. Zaterdag is er een Open Dag.

In de expositieruimte toont Lydia van Oort een groot aantal van haar energetische afbeeldingen. Speciaal voor de Open dag heeft zij extra schilderijen overgebracht en is zij aanwezig om uitleg te geven over haar werk.

De praktijkruimte is van NOVA Coaching & Advies, van Margreet Mook. Naast dat zij kan vertellen over haar reguliere werk als coach en adviseur is zij die dag ook aanwezig om samen met Lydia van Oort te vertellen over hun gezamenlijke werk en spirituele (reis)ervaringen.

Gratis combi-consult

Iedere bezoeker maakt kans op een gratis combi-consult (intuïtieve tekening op A4-formaat en coaching) door Lydia en Margreet, op een nader te bepalen datum. Er zijn er reproducties van de energetische schilderijen te koop, van kaarten tot canvas doeken, zowel tijdens de Open Dag, als daarbuiten.

Het is ook het officiële startmoment van het gezamenlijke aanbod dat Lydia en Margreet op de markt brengen op het gebied van spirituele coaching. De Open Dag is zaterdag 24 september van 13.00 tot 17.00 uur aan de Koematen 33 in Steenwijk.

Op de websites tekenmedium.nl en nova-coaching.nl is meer informatie te vinden.

Nieuws

menu