Meepraten over leefbaarheid met Woonconcept

Wooncncept nodig bewoners uit om mee te praten over leefbaarheid in de buurt. Foto: Woonconcept

Woningcorporatie Woonconcept nodigt huurders uit om op 21 juni met elkaar in gesprek te gaan over leefbare buurten en wijken. Wat moet Woonconcept doen om de wijk of buurt leefbaar te houden, en waarin kunnen zij samenwerken met bewoners aan een leefbare woonomgeving?

„We willen bewoners meer aan het stuur zetten en het invloed geven, waar dat kan”, vertelt Marija Bjelobrk van Woonconcept. „Samen met collega’s en samenwerkingspartners werken we aan een visie op leefbaarheid. Daarin spreken we af wat we doen en op welke manier. Maar het gaat om de leefomgeving van onze bewoners. Het is voor ons heel belangrijk om dat samen met hen af te spreken.”

Leefbaarheid

Woonconcept stelt dat leefbaarheid de mate is waarin de woning en woonomgeving passen en aansluiten bij de wensen en eisen die de bewoners daaraan stellen. Onder andere door samen te werken aan een leefbare woonomgeving. „We werken proactief aan het voorkomen van klachten en overlast in wijken en buurten. Vanuit onze rol als verhuurder van woningen, samen met onze partners in het sociale domein om een prettige woonomgeving voor onze bewoners te creëren. Samen met bewoners die bij willen dragen aan hun woonomgeving. We sluiten met ons werk aan bij wat een wijk of buurt nodig heeft.”

Meepraten

Huurt u een woning van Woonconcept? Of woont u in een wijk waar Woonconcept veel woningen verhuurt en wilt u als goede buur meedenken? Dan bent u van harte uitgenodigd om mee te praten. Woonconcept ontvangt u graag op 21 juni in wijkcentrum de Korf in Steenwijk. De panelbijeenkomst start om 18.00 uur, deelnemers krijgen van Woonconcept een lekkere maaltijd. Het duurt tot ongeveer 20.30 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@woonconcept.nl of te bellen naar 088-61 62 000.

Nieuws

menu