Mega Bricks in de evenementenhal De Meenthe

Er zijn verschillende legobouwwerken te bewonderen. Mega Bricks

Op 18 en 19 maart liggen er in de evenementenhal van Rabo Theater De Meenthe naar schatting 5 miljoen legoblokjes en losse onderdelen. Voor de zesde keer organiseert Heerdink Miniatuur Organisatie uit Nijverdal Mega Bricks in Steenwijk. 600 meter standruimte wordt ingenomen door standhouders uit binnen- en buitenland en vormen samen het grootste Lego evenement van Noord-Nederland.

Er zijn 6 grote legodiorama’s te bewonderen en er zijn Lego bouwwerken zoals de Titanic, Chrysler Building, een mini Taj Mahal en de Empire State Building. Er is een radiografisch bestuurde Lego Truckbaan en de wel bekende Lego knikkerbaan. Nieuwe en oude sets Lego zijn te koop en ook sets die normaal niet in de winkel verkrijgbaar zijn. Kinderen kunnen zelf lekker knutselen met lego en ook is er een lego bouwwedstrijd met leuke prijzen.


Alle kinderen tot 10 jaar krijgen allemaal een Lego bouwsetje bij binnenkomst en tot 4 jaar is de toegang gratis. Kaarten a’ € 5,- euro zijn in de voorverkoop te koop via www.demeenthe.nl en beide dagen aan de deur voor € 6,50. Openingstijden zijn beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Nieuws

menu