Metalparty met Pene Corrida in Poppodium de Buze

Pene Corrida verzorgt zaterdag 10 december de 'metalparty' in De Buze.

Pene Corrida verzorgt zaterdag 10 december de 'metalparty' in De Buze. Foto De Buze

In 2020 trad de band Pene Corrida vlak voor de corona-uitbraak op in Poppodium de Buze aan de Oostwijkstraat. De band bleek uitstek een feest te zijn voor de liefhebbers van metal en popmuziek. Gezelligheid alom! Daarom komt Pene Corrida terug in De Buze voor een concert, en wel op zaterdag 10 december.

In hun 90 minuten durende show komen diverse popliedjes langs die door het zestal volledig in een metal jasje gestoken worden. Van Adele tot ABBA, maar ook nummers van Back Streetboys, Bruno Mars en Miley Cyrus, Toto en Lady Gaga. Pop, dance, rock; niets is dit zestal te gek. Zelfs de klassiekers van Metallica en Iron Maiden komen aan bod. Ondanks dat de band steengoed speelt, worden de nummers gebracht met een gezonde dosis zelfspot en humor. Niet alleen een lust voor het oor dus.

Pene Corrida vergaarde al veel bekendheid met hun optredens op Radio 3FM, 538 en Veronica. Deze band verstaat als geen ander hoe je liedjes omtovert tot knallende ‘pop music on steriods’, zoals de band zelf haar stijl noemt. De deuren van De Buze gaan zaterdag 10 december open om 20.30 uur. Kaarten zijn nu al in de voorverkoop en kosten slechts 9,50 per stuk.