Mevrouw Driegen is de vierde prijswinnares in de Sint- en Kerstactie van Steenwijk Vestingstad

Mevrouw Driegen senior haalde zaterdagmorgen de waardebon op bij Maria de Vries van Elja Mode. Bloemisterij Gaal zorgde voor een feestelijk bloemetje. Foto Steenwijk Vestingstad

De prijswinnares van de vierde week van de kassabonnenactie van Steenwijk Vestingstad is bekend. Een verheugde mevrouw A. Driegen uit Steenwijk nam zaterdagochtend namens haar dochter (die eigenlijk gewonnen had) de prijs in ontvangst bij Elja Mode aan de Woldpromenade. Mevrouw C. Driegen is de vierde weekprijswinnaar in de Sint- en Kerstactie van Steenwijk Vestingstad.

De prijs, een waardebon van 250 euro te besteden bij Elja Mode, werd uitgereikt door Maria de Vries van Elja Mode aan de Woldpromenade en Bloemisterij Gaal zorgde voor een feestelijk bloemetje. De overige dagprijswinnaars worden bekend gemaakt in de Steenwijker huis-aan-huis krant van dinsdag 13 december.

De Sint- en Kerstactie loopt nog tot 24 december. Iedereen kan zijn of haar kassabon, voorzien van naam en telefoonnummer, deponeren in de daarvoor bestemde bussen in het centrum: bij Zijlstra Schoenen in de Oosterstraat, bij De Jong Optiek aan de Markt, bij Bloemisterij Gaal in de Gasthuisstraat, bij Elja Mode in de Woldpromenade, bij Jumbo Bert Vis aan het Diep en bij Albert Heijn van Etten aan het Schar in de wijk Oostermeenthe.

Dagelijks wordt een trekking verricht van waardebonnen van 25, 50 en 100 euro en wekelijks wordt er een waardebon van 250 euro verloot. Alle ingeleverde kassabonnen dingen ook mee voor de superhoofdprijzen: een waardebon van 500 euro, te besteden bij Kruider Woninginrichting en de extra prijs: 2 tickets voor een concert van de band Coldplay, aangeboden door Primera Steenwijks Boekhuys.

Nieuws

menu