Modevakschool Tuk en Muziekhuis 'Ten Broeke' zijn weer open

Jong en oud kan naailessen volgen bij de Modevakschool Tuk. Foto: aangeleverd.

Zelf mode maken is leuk, ontspannend en geschikt voor iedereen. Wie graag zelf kleding maakt, is bij Modevakschool Tuk aan de Lage Egge 5 aan het juiste adres. Ook behoort het volgen van een opleiding tot costumière, coupeuse en aansluitend tot naailerares tot de mogelijkheden.

„Mijn leskamer mag weer vol cursisten,” verzucht Annie de Vries. „Corona is gelukkig dusdanig op zijn retour dat mijn cursussen weer gewoon door kunnen gaan. Heb je voor de zomer nog zin om te komen naaien, dan kan dat weer. Verder is in mijn kleinste winkeltje van Steenwijkerland is alles wat je op naaigebied nodig hebt, te bestellen. Heel handig om ter plekke je stof uit te kunnen kiezen.” Modevakschool Tuk is aangesloten bij de Koninklijk Erkende Modeschool Vereniging.

Ook muzieklessen volgen bij Annie’s muziekhuis ‘Huis ten Broeke’ is weer mogelijk. Al meer dan 30 jaar worden hier muzieklessen op blokfluit, accordeon of keyboard gegeven. Alle lessen, zowel naailessen als muzieklessen zijn geschikt voor jong en oud.

Meer informatie is verkrijgbaar via de website www.modevakschool.wix.com/annie , via het e-mailadres debunzingeannie@live.nl of telefonisch via 06-30961106.

Nieuws

menu