Modevakschool/Muziekhuis is verhuisd

Annie de Vries.

Annie de Vries. Eigen foto

Modevakschool/Muziekhuis ‘DeBunzinge’ heet vanaf heden Modevakschool/Muziekhuis ‘Ten Broeke’ en is verhuisd naar Lage Egge 5 in Tuk.

Vanaf 1 september starten de naai- en muzieklessen weer. Het is mogelijk om naailessen te volgen in groepjes van hooguit 6 personen. Er zijn 2 soorten cursussen: 15 lessen van 1,5 uur of Knip Professionals (onderdeel van de Knipmode) waarbij 8 lessen van 2,5 uur gegeven worden. Ook is het nemen van losse lessen mogelijk. De lessen worden zowel ’s avonds als overdag gegeven en zijn zowel voor beginners als voor gevorderden interessant. Tevens is het mogelijk om een opleiding te volgen. Naast lessen voor volwassenen, zijn er ook speciale groepslessen voor schoolgaande kinderen en tieners.

Tijdens de lessen wordt iedereen begeleid bij datgene wat hij/zij zelf wil maken. Dat kan een kledingstuk zijn, maar ook andere dingen zoals een tas of een knuffel. Leerlingen blijken al jaren heel creatief.

De docent, Annie de Vries, is lid van de K.E.M.V. Koninklijke Modeschool Vereniging. Bij haar is het ook mogelijk om stoffen en fournituren te kopen. Ook naaipatronen zijn bij haar te leen. Leerlingen waarderen deze service erg. De cursist wordt geacht zijn eigen naai- en/of lockmachine mee te nemen.

Muzieklessen

De muzieklessen starten ook weer vanaf 1 september .Dit zijn privélessen van 30 minuten op accordeon, keyboard of blokfluit voor jong en oud.

Ben je geïnteresseerd in één van bovengenoemde cursussen, neem dan vrijblijvend contact op via mail (debunzingeannie@live.nl) of per telefoon (06-30961106). Voor verdere informatie zie ook de website: www.modevakschool.wix.com/annie.