Modeweken bij Elja Mode en Nautic Blue

Jan en Maria de Vries houden modeweken in hun winkels. Foto: Sieb van der Laan

Op woensdag 8 september beginnen weer de Modeweken bij Elja Mode en Nautic Blue. Eigenaren Jan en Maria de Vries laten hun klanten tot en met zaterdag 18 september de nieuwste najaarsmode zien.

Jan en Maria zijn deze dagen druk bezig om hun twee winkels in najaarssferen te stylen. Vanaf woensdag heeft alle zomermode plaatsgemaakt voor de nieuwste najaarsmode. Jan en Maria zouden graag met modeshows, hapjes en drankjes deze collectie willen presenteren, maar dat gaat helaas niet vanwege de nog geldende coronaregels. „Wel is iedereen welkom om de nieuwste najaarsmode vrijblijvend in onze winkel te komen bekijken. De koffie staat klaar,” nodigen Jan en Maria uit. Op de vraag wat de actuele najaarskleuren zijn antwoordt Maria: „Mosterdgeel, camel, blauw, rood, kobalt, aubergine en brique. Kortom: veel mogelijkheden voor het komende najaar.”

Beide winkels presenteren tijdens de Modeweken bovendien een nieuw merk dat ze aan hun collectie hebben toegevoegd. Bij dames- en herenkledingwinkel Nautic Blue is dat J.C. Sophie en bij dameskledingwinkel Elja Mode Lizzy & Coco. Jan legt uit dat J.C. Sophie truien, broeken en spencers maakt van natuurlijke materialen die in natuurlijke tinten worden uitgevoerd. „De jurken, jassen en broeken van Lizzy & Coco kunnen aan twee kanten gedragen kunnen worden,” vertelt Maria.

Tijdens de Modeweken kunnen klanten bij Elja Mode en Nautic Blue profiteren van drie aantrekkelijke acties. Zo belonen de winkeliers jouw aankoop met een modecheque, ontvang je bij een jas een gratis sjaal en krijg je bij besteding van € 199,99 aan artikelen van het merk N.Z.A. een speakerbox cadeau. Bekijk alle voorwaarden van deze actie in de advertentie elders in deze krant of op de Facebooksites Nautic Blue of Elja Mode. De beide modewinkels vind je in de Woldpromenade op respectievelijk nummer 12 en 16.

Nieuws

menu