Monuta overhandigt Frion een waakmand

Uitvaartverzorger Inge Koning-Boerkampen overhandigt een waakmand aan een van de medewerkers van Frion.

Uitvaartverzorger Inge Koning-Boerkampen overhandigt een waakmand aan een van de medewerkers van Frion. Foto: Aangeleverde foto

‘Een fijn thuis is de basis voor een goed leven.’ Frion heeft de voormalige gereformeerde kerk aan de Onnastraat in Steenwijk omgebouwd tot studio’s voor ouderen. De monumentale buitenkant bleef hierbij behouden.

Voor de glas in lood ramen van deze prachtige kerk kregen de medewerkers een waakmand aangeboden door Inge Koning-Boerkamp, uitvaartverzorger in de gemeentes Steenwijkerland en Meppel én ambassadeur van Monuta Helpt.

Frion biedt ouderen met een lichte of matige verstandelijke beperking een thuis dat in alle periodes van het leven goed aansluit. Bij de laatste fase van het leven ondersteunt Monuta de familie en verzorgenden van Frion graag middels de waakmand. De inhoud van deze mooie mand varieert van een gedichtenbundel, een magazine en een speaker tot kleurpotloden voor de kinderen.

Daar waar Monuta een positieve bijdrage kan leveren in de palliatieve of terminale zorg is het mogelijk om bij de ambassadeur een aanvraag in te dienen.