Mooie waardering voor de Eetkamer van Giethoorn

Het door de vakjury geprezen terras van De Eetkamer van Giethoorn.

Restaurant De Eetkamer van Giethoorn kreeg heel goed nieuws afgelopen week: hun terras aan de Vosjacht 6B heeft een prachtige 22e plaats behaald in de Terras Top 100 van Misset Horeca van 2022.

„Het is een feestje om hier op het terras te zitten,” zo noteert de vakjury van Misset. „Goed eten, mooi terras en fijne gastheer.” Datzelfde ervoer een ander vakjurylid dat hem voorging. „Een plaatje van een terras,” staat in het rapport. „ Prachtige stretchtent, verlichting in de bomen, terrasheaters, nieuw en verzorgd meubilair met verschillende zitjes.”

Ook de gastheer, Dean van Loghem, wordt in het rapport geprezen. „Hij is een echte gastheer: hij geeft advies, maakt een gezellig praatje en serveert alles met een vrolijke glimlach. Verder kijkt hij of op het terras iedereen voorzien is, zorgt ervoor dat alles er netjes uitziet en wanneer het wat frisser wordt, vraagt hij of het nodig is om een heater aan te zetten. Als je op dit terras zit, kun je je maar één ding wensen: hadden alle horecamedewerkers maar deze instelling. Top!”

Dean en zijn vrouw Jolanda zijn bijzonder blij met deze mooie waardering. Het ondernemersechtpaar is nu een kleine twee jaar eigenaar en in december afgelopen jaar is het restaurant geheel verbouwd en de lunch- en dinerkaart uitgebreid. „Een echt restaurant met uitstraling en toegankelijk voor alle doelgroepen. Dus, vanaf een kop koffie tot zakelijke lunches en bruiloften. Bij ons is alles mogelijk en we zitten natuurlijk op een fantastisch plekje. We zijn er blij mee,” zei Dean na de verbouwing. Dean en Jolanda hebben het de afgelopen twee jaar best moeilijk gehad met de verschillende lockdowns. „Daarom is dit echt wel een extra fijne opsteker. En we zijn zeker ook heel erg trots op al onze medewerkers, van afwas tot keuken en bediening,” besluiten Dean en Jolanda.

Het mooie terras van De Eetkamer van Giethoorn is prachtig gelegen aan het water en dagelijks geopend. Kijk ook op www.eetkamergiethoorn.nl

Nieuws

menu