Musicalster Stanley Burleson komt naar De Meenthe in Steenwijk

De dansvoorstelling 'Born Identity' van Vuur en Vlam.

Komende week te zien in Rabo Theater De Meenthe: Vuur en Vlam, Hans Dorrestijn, Avond van de Otter, Tim Akkerman & The Ivy League, Karin Bloemen en Peter Pannenkoek.

De dansvoorstelling ‘Born Identity’ van Vuur en Vlam is te zien op woensdag 2 november, aanvang 20.00 uur. De dansvoorstelling Born Identity gaat over deze zoektocht naar identiteit. Er is mooie rol weggelegd voor Stanley Burleson (onder andere bekend als musicalster) De muziek wordt gecomponeerd door het producers duo Seven League Beats dat bestaat uit Rob Peters en Dries Bijlsma. Zij werkten samen met Typhoon, Kenny B en Blof. Een moderne dansvoorstelling met medewerking van Stanley Burleson.

Hans Dorrestijn

De voorstelling ‘’t Houdt een keer op’ van Hans Dorrestijn is te zien op woensdag 2 november, aanvang 20.15 uur. Deze voorstelling is uitverkocht. Geïnteresseerden kunnen zich op de wachtlijst plaatsen.

Tim Akkerman & The Ivy League

De voorstelling ‘Tim 20 Akkerman’ van Tim Akkerman & The Ivy League is te zien op donderdag 3 november, aanvang 20.00 uur. Samen met zijn band The Ivy League vervolgt Tim Akkerman zijn pad en gaat in het theater terug naar de tijd van MTV-Unplugged: de mooiste songs uit zijn eigen oeuvre, op een intieme en breekbare wijze gebracht, met leuke anekdotes en ontroerende verhalen.

Een ode aan de rock muziek, zijn helden en aan zijn publiek dat houdt van alle mogelijke smaken. Deze avond met Tim Akkerman is een smaakvolle melting pot die muzikale diversiteit moet zijn.

Avond van de Otter

De avond van de Otter, in samenwerking met Staatsbosbeheer, bibliotheken Kop van Overijssel en Natuurmonumenten, is bij te wonen op donderdag 3 november, aanvang 20.15 uur. 20 jaar otter in Nederland. Over succesvol natuurherstel en het belang van biodiversiteit. Met de bekroonde filmmaker Hilco Jansma. Gepresenteerd door NPO Radio1-journalist Margreet Reijntjes.

Met een terugblik op toen, het succesverhaal van de otter, het belang van natuur en biodiversiteit en de otter in de stad. Kom het vieren en praat mee over de toekomst van het Nationaal Park.

Karin Bloemen

De voorstelling ‘Souvenirs’ van Karin Bloemen is te zien op vrijdag 4 november, aanvang 20.00 uur. In ‘Souvenirs’ voegt Bloemen de daad bij het woord en gooit als een stier in een porseleinkast alle ballast de deur uit. Dat doet ze ook heel letterlijk, want er zal elke avond onder het publiek een aantal persoonlijke items van Karin verloot worden (een jurk, schoenen, een tent…).

Peter Pannekoek

De voorstelling ‘DNA’ van Peter Pannekoek is te zien op zaterdag 5 november, aanvang 20.00 uur. Deze voorstelling is uitverkocht. Geïnteresseerden kunnen zich op de wachtlijst plaatsen.

Nog meer te zien: Malford Milligan & The Southern Aces op 9 november. Pieter Derks op 10 november. Cesar Zuiderwijk op 10 november. Brothers in band op 12 november. Nashville Country Cafe op 16 november. Kunstlezing Tilly Buij & Gerard Groenewoud op 16 november. Stones Sessions op 17 november.

Thjum Arts op 17 november. Blue Grass Boogiemen op 18 november. Pepernotenpopconcert op 20 november. Loes Luca op 23 november. Johan Goossens op 23 november.

Nieuws

Meest gelezen

menu