Muziekvereniging T.O.P. Onna geeft jubileumconcert in de Zuidwester

Na 2 jaar kan TOP Onna het 75-jarig jubileum vieren.

Na 2 jaar kan TOP Onna het 75-jarig jubileum vieren.

Muziekvereniging ‘T.O.P. Onna’ geeft op vrijdagavond 22 april een spetterend (uitgesteld) jubileumconcert in MFC ‘De Zuidwester’ aan de Gasthuislaan 84, nabij Zuidveen.

In zowel 2020 en 2021 is het niet gelukt een jubileumconcert te geven voor publiek. „In het jaar dat wij 77 jaar bestaan zal de avond in het teken staan van het 75 jarig jubileum van de muziekvereniging,” vertelt Alexander Brand. „Wij kijken hier op verschillende manieren op terug. De voorbereidingen voor het concert zijn inmiddels in volle gang. Met veel enthousiasme en plezier zijn de leden van de muziekverenging bezig om van het jubileumconcert iets heel bijzonders te maken.”

Tijdens het concert zal T.O.P. Onna het publiek meenemen op een muzikale reis door de tijd. In de 75 jaar dat T.O.P. Onna muziek maakt zijn er veel muzikale genres en stromingen in de muziek voorbij gekomen. T.O.P. Onna zal op muzikale wijze een prachtig tijdsbeeld schetsen van 75 jaar muzikale geschiedenis en daarbij behorende verhalen, welke door de leden zijn opgeschreven. Het zal voor iedereen die straks bij het concert aanwezig is, een feest van herkenning worden. Van klassiek tot pop, van marsmuziek tot rock en roll.

Onder leiding van dirigent Ron Arets en met presentator Joey Teekamp zal dit uitdagende en wisselende programma ten gehore worden gebracht. Dit zorgt ervoor dat het absoluut geen saaie avond gaat worden! Voor koffie, thee en drankjes staat de Zuidwester weer garant. Het concert van T.O.P. Onna in MFC De Zuidwester begint om 20.00 uur en de entree is gratis. De zaal is open vanaf 19.30 uur.