Narcosis in Filmhuis Steenwijk

Filmposter Narcosis.

Komende week staat de volgende film op het programma in het Filmhuis in Steenwijk (Dyka Vestzakzaal van Rabo Theater De Meenthe): Narcosis.

Dinsdag 14 maart om 20.15 uur is de filmvertoning ‘Narcosis’. Een hecht gezin raakt ontwricht wanneer de vader tijdens een professionele duik niet meer bovenkomt. Geen begrafenis, geen afscheid, alleen een huis vol herinneringen. Gebukt onder het ongrijpbare verlies, ontwijkt Merel de dood van haar man en alles wat er mee te maken heeft. Haar jonge kinderen raken hierdoor verstrikt in hun zoektocht naar antwoorden, waardoor het gezin uiteindelijk vastloopt. Merel heeft geen andere keuze dan het verlies op haar eigen unieke manier onder ogen te zien om daarna samen weer aan een nieuw leven te kunnen beginnen. ‘Narcosis’ was de Nederlandse Oscarinzending in de categorie International Feature Film met in de hoofdrol Thekla Reuten en Fedja van Huêt.

Ook te zien in het filmhuis: z aterdag 18 maart Vortex. Meer informatie, reserveren voor deze en de komende films of voorstellingen via www.demeenthe.nl/filmhuis-steenwijk of bel (0521) 514 004.

Nieuws

menu