Nel Hoogeveen te gast in het Parkinson Café

De lezing is bij Zonnekamp. Eigen foto

GZ-psycholoog Nel Hoogeveen is op donderdag 24 november te gast bij het Parkinson Café Meppel-Steenwijkerland en omgeving. Deze bijeenkomst is in Zonnekamp aan de Oyershoeve 1 in Steenwijk. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de presentatie begint om 19.30 uur.

De afsluiting van het café is om 21.00 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan het bezoeken van deze bijeenkomst, maar een vrijwillige bijdrage in de onkosten is altijd welkom.

Het thema van de lezing van Nel Hoogeveen is: ParkinsonNet-psycholoog. Het kan moeilijk zijn om anderen te vertellen over de diagnose Parkinson(-isme) die gesteld is. Veranderingen in de interactie met de partner en omgeving kunnen een rol spelen bij Parkinson(-isme). Hoe ga je daarmee om? Wie van jullie tweeën had altijd de broek aan, wie nam de besluiten en wie de leuke initiatieven? En hoe nu verder? Wie vult nu het belastingformulier in? Iemand met Parkinson(-isme) kan in de loop van de ziekte veranderen, maar is het de persoonlijkheid, het karakter of de traagheid in denken en handelen. En hoe reageer jij daar op? Nel Hoogeveen is GZ-psycholoog en heeft zich geschoold in dit thema. Zij komt vertellen over de mogelijke veranderingen als gevolg van Parkinson(-isme), wat de meerwaarde kan zijn van de ParkinsonNet-psycholoog. Hoe kom je daarmee in contact en is er een verwijzing nodig? Hoogeveen hoort ook graag de ervaringen van bezoekers. Oftewel wat kunnen wij van elkaar leren? Aanmelden vooraf is verplicht via Leny Kaastra Brama 06 - 531 421 59 (op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur) of via email: . Via hetzelfde telefoonnummer en mailadres is ook meer informatie te verkrijgen.

Nieuws

menu