New York Pizza bij stationsgebouw in Steenwijk wacht nog altijd op franchisenemer

De ovens kunnen er in, nu de fililaalmanager nog. New York Pizza wil dit jaar de vestiging in de voormalige bloemenzaak in het stationsgebouw in Steenwijk openen, maar heeft nog geen geschikte ondernemer (franchisnemer) kunnen vinden.

Het pand waar voorheen de bloemenzaak van Bep Munsterman zat en waar New York Pizza nog dit jaar een vestiging wil openen.

Het pand waar voorheen de bloemenzaak van Bep Munsterman zat en waar New York Pizza nog dit jaar een vestiging wil openen. Sieb van der Laan

De keten telt inmiddels 250 verkooppunten in Nederland. „De komende jaren groeit New York Pizza met nog eens 50 locaties en met name in het midden en noorden van Nederland liggen veel kansen. Uit ons onderzoek is gebleken dat er in Steenwijk veel kansen liggen. Ten opzichte van vergelijkbare plaatsen is de concurrentie relatief laag en de gemiddelde pizza uitgave per inwoner is hoog. De beoogde locatie bevindt zich aan het Stationsplein wat een zeer goede uitvalsbasis is voor het hele bezorggebied. Vanuit hier is de regio optimaal te bedienen”, licht Ferdinand Molenaar van de pizzaketen toe.