New York Pizza zoekt ondernemer in Steenwijk

Het nu leegstaande stationspand krijgt een upgrade en wordt New York Pizza.

Zoals al aangekondigd in onze Opregte Steenwijker Courant van oktober, wil de Nederlandse pizzaketen New York Pizza, met inmiddels 250 verkooppunten in het hele land, zich in Steenwijk gaan vestigen en wel op de nu leegstaande stationslocatie. Voor de dagelijkse bedrijfsleiding is de organisatie op zoek naar een actieve franchisenemer. Wie meer wil weten is welkom op de Open Dag op vrijdag 21 januari.

New York Pizza is een begrip in de Nederland. Het, van oorsprong, Nederlandse bedrijf is al sinds de start in 1993 zeer innovatief, vooruitstrevend en ambitieus. Ooit begonnen met slicevestigingen in de drukke winkelstraten van Amsterdam, later groot geworden met het bekende bezorg- en afhaalconcept. De keten telt inmiddels 250 verkooppunten in Nederland. De komende jaren groeit New York Pizza met nog eens 50(!) locaties en met name in het Midden en Noorden van Nederland liggen veel kansen.

Filiaal in Steenwijk

„Uit ons onderzoek is gebleken dat er in Steenwijk veel kansen liggen,” aldus de bedrijfsleiding van New York Pizza. „Ten opzichte van vergelijkbare plaatsen is de concurrentie relatief laag en de gemiddelde pizza uitgave per inwoner is hoog. De beoogde locatie bevindt zich aan het Stationsplein, wat een zeer goede uitvalsbasis is voor het hele bezorggebied. Vanuit hier is de regio optimaal te bedienen.”


Open Dag Meppel

Op vrijdag 21 januari 2022 van 10.00 tot 13.00 uur organiseert New York Pizza een Open Dag in Meppel voor geïnteresseerde franchisenemers. Aanmelden is verplicht in verband met de maatregelen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar franchise@newyorkpizza.nl .

„Tijdens de Open Dag leer je alles over de organisatie en franchisesamenwerking. Denk bijvoorbeeld aan alle voorbereidingen die er getroffen moeten worden, het verdienmodel, de training, de ondersteuning vanuit het hoofdkantoor en de financiële tegemoetkomingen die New York Pizza biedt aan startende ondernemers.”

Nieuws

menu