Niet thuis voor je bestelling? Regel het via de pakketwand van Kreuze

De pakkettenwand bij Kreuze Wassen & Tanken is inmiddels klaar.

De pakkettenwand bij Kreuze Wassen & Tanken is inmiddels klaar. Foto: Wilbert Bijzitter

Nieuw bij Kreuze Tanken & Wassen is de pakketwand. „De naam zegt het al: je kunt hier je pakketjes laten bezorgen of ophalen,” vertelt Gerald Meijer van Kreuze.

De pakketwand werkt via de organisatie De Buren en deze werkt samen met alle pakketdiensten, waaronder DHL en UPS. „Er zijn ongeveer 30 kluisjes, in verschillende maten. Vanaf het formaat van een brievenbus tot een grote doos,” aldus Gerald Meijer. „De pakketbezorger kan een passend kluisje voor het pakket uitzoeken en het daarin leggen. De klant krijgt een sms-je als het pakketje in het kluisje ligt en een code waarmee het pakket uit het kluisje gehaald kan worden. Ideaal voor mensen die niet zo vaak thuis zijn en liever niet willen dat hun pakketje ergens wordt neergelegd of weer terug gaat naar het distributiecentrum. Andersom kan ook. Je kunt een pakketje dat je wilt versturen in een kluisje leggen en de pakketcode scannen. De pakketbezorger neemt het mee naar het distributiecentrum.”

De pakketwand is 24/7 te gebruiken. Er is een pakketwand bij Kreuze Tanken & Wassen aan de Steenakkers 3 en bij het tankstation van Kreuze aan de Dolderweg.