Nieuw Eetcafé Markt 74 opent zaterdag de deuren; bezoekers kunnen kennismaken met de gerechten van 12.00 tot 15.00 uur

Farshid Reze voor de bijzondere fotowand in Eetcafé Markt 74: 'We hebben hard gewerkt om een gezellige, sfeervolle plek te maken van ons eetcafé'. Foto: Wilbert Bijzitter

Steenwijk is een nieuw eetcafé rijker op een fraaie plek: morgen (zaterdag 11 december) opent Eetcafé Markt 74 de deuren. Mede-eigenaar en kok Arad Setani zorgt van 12.00 tot 15.00 uur voor lekkere hapjes in dit nieuwe etablissement aan de Markt, zodat de bezoekers een idee krijgen van de gerechten die op de kaart staan.

Het terras van Markt 74 is al sinds april open. Eigenaren Farshid Reze en Arad Setani hebben hard gewerkt om het interieur om te toveren tot een sfeervolle ruimte met een mooie fotowand van een straatje in Italië, een bar en nieuw meubilair.

„In deze tijd, waarin de horeca om vijf uur moet sluiten, is afhalen en bestellen ook een aantrekkelijke optie”, zegt Farshid Reze.

Je kunt de gerechten bestellen en zelf afhalen of laten bezorgen. Tot eind januari mogen afhalers per persoon een gratis blikje of flesje frisdrank uitkiezen. Ophalen en laten bezorgen kan momenteel tot 17.00 uur via telefoonnummer 0521-345854.

Gevarieerde menukaart

Voor de gerechten op de Frans-Nederlandse menukaart staat Setani garant voor een uitstekende kwaliteit en superverse ingrediënten. Een greep uit de menukaart: biefstuk, spareribs, mixed grill, entrecote, varkenshaas, vis- en een vegetarische gerechten, maar ook hamburgers en salades en natuurlijk voor- en nagerechten. Ook worden lunchgerechten als broodjes en soep geserveerd. Setani heeft ruim ervaring als kok, onder andere bij Fletcher Hotel Steenwijk.

Het eetcafé kan nog wel wat versterking gebruiken, zowel in de keuken als in de bediening.

Meer informatie: www.markt74.nl .


Nieuws

menu