Nieuw Talent Orkest Oldemarkt gaat van start

Het mooie van Nieuw Talent Orkest is dat iedereen mee kan doen. Foto: pdfgrafie

De eerste repetitie van het Nieuw Talent Orkest Oldemarkt is op zaterdag 1 oktober in MFC Dalzicht in Oldemarkt. Volwassenen zonder muzikale ervaring of kennis kunnen een blaas- of slagwerkinstrument leren bespelen én samen muziek maken. Er hebben zich al 10 enthousiaste nieuwe muzikanten aangemeld en er kunnen nog meer bij.

Het mooie van Nieuw Talent Orkest is dat iedereen mee kan doen. Dus voor iedereen die altijd al de droom had om nog eens muziek te gaan maken is dit dé kans. Tegelijkertijd is het een mooie opstap voor mensen die jaren geleden zijn gestopt met muziek maken en dat weer willen oppakken.

Deelnemers aan Nieuw Talent Orkest gebruiken een instrument en lessenaar van de vereniging, er kan een keuze worden gemaakt uit een verschillende instrumenten: bugel, trompet, bariton, trombone, alt- en tenorsaxofoon en verschillende soorten slagwerk.

De kracht van het Nieuw Talent Orkest is dat er geen drempel is. Je hoeft geen muzikale achtergrond te hebben of noten te kunnen lezen. Je mag fouten maken en zoveel vragen als je wilt. Belangrijk is dat het plezier voorop staat, het is heel sociaal en iedereen kan meedoen.

Mensen die nog twijfelen kunnen voor meer informatie contact opnemen met Joke Kolthof oldemarkterfanfare@hotmail.com of 06 – 13737192. Aanmelden kan nog tot en met zaterdag 24 september 2022.

Meer informatie over Nieuw Talent Orkest Oldemarkt is ook te vinden op https://oldemarkterfanfare.nl

Nieuws

menu