Nieuw bedrijfsverzamelgebouw op Eeserwold

Een impressie van het bedrijfsverzamelgebouw.

Een impressie van het bedrijfsverzamelgebouw. Foto: Boogaerdt bedrijfsmakelaardij

Op bedrijventerrein Eeserwold in Steenwijk, gelegen langs de A32, verrijst een gloednieuw bedrijfsverzamelgebouw. Gelegen op een zichtlocatie op de hoek van de Eeser Gaard en Eeser Weide.

Het pand wordt opgedeeld in 12 bedrijfsunits van 165 vierkante meter per stuk, koppelen is mogelijk om grotere units te verkrijgen. De units zijn ongeveer acht meter hoog en krijgen allemaal een eigen entree en worden tevens voorzien van een verdieping, hierdoor kunnen kopers of huurders de oppervlakte veel effectiever gebruiken, zowel voor kantoor als opslag.

De prijzen beginnen bij 125.000 euro. De multifunctionele ruimtes zijn ideaal voor zelfstandige ondernemers, zoals aannemers, elektriciens, schilders of mensen die een werkplaats of extra opslag nodig hebben.

De units zijn deze week in de verkoop gegaan en in de eerste week zijn al een paar units verkocht. De bouw kan binnen drie maanden van start en zal zo’n vijf maanden gaan duren.

De ontwikkelingen op bedrijvenpark Eeserwold volgen elkaar vlot op. In de afgelopen jaren zijn er al veel mooie bedrijfspanden gerealiseerd. Mede vanwege de goede locatie, de bedrijvigheid en de aangebrachte voorzieningen. Met de realisatie van dit bedrijfsverzamelgebouw is bedrijventerrein Eeserwold opnieuw een aanwinst rijker.

Ondernemers met de ambitie om een bedrijfspand te kopen of huren kunnen contact opnemen met Mathijs Steenbergen van Boogaerdt bedrijfsmakelaardij, 085-0656658. Op dit moment is er nog, zij het beperkt, aanbod aan bedrijfsruimte beschikbaar. Het bedrijfsverzamelgebouw zal onder de naam Steenwijk Business Center op de markt komen.

Verdere info: info@kbvc.nl