Nieuwe Bakkerij Strampel gaat vrijdag open

De 'oude' winkel heeft een metamorfose ondergaan.

Bakkerij Strampel wordt geheel vernieuwd. De deuren van de nieuwe winkel aan de Oosterstraat 28 gaan vrijdagmorgen 1 oktober om 8.30 uur open.

„De winkel is helemaal veranderd,” aldus een enthousiaste Mariska Strampel. „Alles is spiksplinternieuw en supermooi geworden!” Ter gelegenheid van de opening van de nieuwe winkel zijn er twee acties bij Bakkerij Strampel op vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober: vier broden halen, drie betalen en wie vier gebakjes haalt, krijgt er een gratis gebakje bij.

Sinds 13 september is er een tijdelijke bakkerswinkel ingericht op nummer 25, aan de overkant. Deze tijdelijke winkel sluit uiteraard per 1 oktober. En ook de karakteristieke moorkop die nu nog voor de tijdelijke winkel staat, verdwijnt uit het straatbeeld. „We gaan ons beraden op iets nieuws.” De nieuwe winkel wordt vrijdagmorgen direct al goed ingewijd: „In het kader van een lesprogramma over de schijf van vijf komt de onderbouw van de Bernhardschool vrijdagmorgen een kijkje nemen in de nieuwe winkel en in de bakkerij.”

Nieuws

Meest gelezen