Nieuwe aanwinst voor de Woldpromenade: Cootjes Cadeautjes

Coba en Caitlyn zijn van donderdag t/m zaterdag in de winkel te vinden. Foto: Sieb van der Laan

Sinds afgelopen zaterdag 23 oktober heeft de Woldpromenade er weer een superleuke winkel bij: Cootjes Cadeautjes, te vinden op nummer 1. Cootjes Cadeautjes dankt haar naam aan de eigenares: Coba Lammers, die samen met haar dochter Caitlyn Kroezen de winkel gaat runnen.

„Deze winkel is voor mij altijd al een droom geweest,” vertelt Coba. „Maar eigenlijk is het er nooit van gekomen. Drie jaar geleden ben ik samen met Caitlyn, die kunstacademie heeft gedaan, begonnen met een marktkraam met tweedehands kunstartikelen en woonaccessoires. Omdat ik in Appelscha woon, stonden we vaak op de markt in Appelscha, maar ook stonden we op markten in andere plaatsen. Ook in Steenwijk. En daar zagen we dit prachtige pand. Caitlyn en haar man zochten woonruimte en samen wilden we graag een winkel. Iedereen was enthousiast, dus we hebben besloten het te gaan doen. Soms moet het gewoon zo zijn. Caitlyn en haar man wonen boven en beneden hebben we de afgelopen weken de winkel ingericht met een uitgebreid aanbod aan kunstzinnige, betaalbare cadeauartikelen, woonaccessoires, waaronder veel vazen en leuke gadgets. We hebben terwijl we bezig waren al veel leuke reacties gekregen. Caitlyn wil ook zelf mooie spullen ontwerpen, ze is begonnen met tasjes. We gaan een mooie tijd in, met de decembermaand voor de deur. Natuurlijk hebben we nu ook veel keuze in betaalbare kerstcadeaus.”

Wie op zoek is naar een bijzonder cadeau, moet dus zeker een bezoekje brengen aan Cootjes Cadeautjes; geopend op donderdag van 9.30 tot 20.00 uur, op vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur, op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur en op koopzondagen van 13.00 tot 17.00 uur. De prachtig ingerichte etalage geeft al een mooie indruk. Cootjes Cadeautjes heeft ook een webshop, kijk hiervoor op cootjescadeautjes.nl

Nieuws

menu