Nieuwe keuken? Wrap 'm! Dat is beter voor milieu en portemonnee

Je keuken ziet eruit als nieuw! Foto Sign en Zo

Wie uitgekeken is op zijn of haar huidige keuken, kan overwegen deze te laten wrappen. „Het wrappen van de keuken is een snelle, voordelige manier om een nieuwe look aan uw oude keuken te geven zonder deze te hoeven vervangen,” zegt Marco Schmitz van Sign & Zo Reclamemakers aan de Dolderweg.

„Een keukenwrapp gebeurt altijd met een hoogwaardige interieurfolie,” vervolgt Schmitz. „Deze interieurfolie is een sterk soort kunststof en is uitgedund. Interieurfolie is erg flexibel en daardoor ideaal te gebruiken om de keuken mee te wrappen.” De interieurfolie is er in verschillende soorten met elk hun eigen kwaliteiten. „Door de meer dan 400 verschillende soorten ontwerpen zit er altijd wel iets bij dat bij uw keuken past. Kiest u voor een luxe, chique keuken? Dan is de beste keus een hoogglans folie. De folie is voorzien van een dikke toplaag, deze zorgt voor de mooie glans op de folie. Heeft u liever een moderne, strakke keuken? Dan is een matte interieurfolie een goede keus. Matte folie weerkaatst geen licht, hierdoor wordt dit vaak als rustig en strak ervaren. U kunt bij een matte folie ook uit diverse kleuren en motieven kiezen.”

En wie uitgekeken is op de huidige keukendeurtjes, kan kiezen voor een ander motief in de deurtjes. „Dan zou u voor een mooie marmer- of betonlook kunnen kiezen. Deze folie zorgt voor een hele andere beleving in en om de keuken. De marmer- en betonlook zijn er in diverse kleuren en patronen, zodat er voldoende keuze is. Verder wrappen wij niet alleen keukens, maar ook badkamer, deuren, kastdeuren, wanden en bureaus.”

Keuken wrappen biedt verschillende voordelen. Zo zijn de kosten een stuk lager dan aanschaf van een nieuwe keuken. Het kan snel: een hele keuken veranderen kan over het algemeen al binnen een dag. Verder geeft de folie een mooi eindresultaat én, zeker niet onbelangrijk, het hergebruiken van de huidige keuken heeft een positief effect op het milieu.

Wie meer hierover wil weten kan vrijblijvend contact opnemen met Sign & Zo Reclame & Interieur, tel. 06-48681699 of via het e-mailadres info@signenzo.nl of langskomen aan de Dolderweg 27.

Nieuws

menu