Karin van Dooren begint nieuwe massagepraktijk in Steenwijk: 'Het geven van massages geeft mij voldoening en energie'

Karin van Dooren opent op 1 november haar praktijk Massage Steenwijk. Foto Karin van Dooren

Karin van Dooren opent op 1 november haar massagepraktijk aan het Stroomdal 35. Karin woont sinds twee jaar in Steenwijk. „Hiervoor heb ik 15 jaar op het mooie Terschelling gewoond, waar ik een druk bezochte massagepraktijk had. Masseren doe ik al zo’n 20 jaar en nog steeds met heel veel plezier en passie. Het geven van massages geeft mij voldoening en energie, het is een woordeloos en liefdevol ontmoeten.”

„Een massage ontspant lichaam en geest en zorgt er voor dat energie beter doorstroomt en het zelfgenezend vermogen van het lichaam groter wordt”, weet Karin. „Het kan je ook bewuster maken van je lichaam en nieuwsgieriger naar wat daar allemaal leeft. Het effect kan ook gewoon zijn ‘ik voel me verwend en lekker ontspannen’ en dat is toch al heel wat waard! Massage is voor iedereen, even een moment voor jezelf, aandacht voor je lichaam, een warm contact. Een ontspannende massage heeft direct effect op je algehele conditie. Je voelt je na afloop uitgerust en vol nieuwe energie of juist heerlijk loom.”

Er zijn nog meer goede redenen om je te laten masseren, vindt Karin. „Dit zijn onder meer ontspanning, aandacht voor jezelf, als je niet lekker in je vel zit, zwangerschap, Spierpijn of andere lichamelijke klachten. Alle massages zijn gericht op totale ontspanning, zowel van lichaam als geest. Het is vooral genieten, een echt cadeautje aan jezelf.”

Speciale tafel

Karin heeft naast haar opleiding Integratieve Massage verschillende aanvullende cursussen gevolgd. Zij geeft naast integratieve massage, Hot Stone-massages, Chinese voetmassages, Cupping, Zwangerschapsmassages („ik heb een speciale tafel voor zwangere vrouwen”) en Babymassages.

„Voorafgaand aan de massage hebben we eerst een kort gesprekje en kun je eventuele klachten aangeven. Na afloop is er tijd om even na te genieten. Ook leuk om cadeau te doen, voor alle massages is een cadeaubon mogelijk! De verhuisdozen zijn uitgepakt, het huis is op orde, mijn massagepraktijk is klaar aan het Stroomdal, ik ben er klaar voor!”

De openingstijden van Massage Steenwijk zijn maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur. Meer informatie of een afspraak is mogelijk via www.massagesteenwijk.com of bellen/appen naar 06-25225159.

Nieuws

menu