Nieuwe pedicurepraktijk ByMelissa

Melissa heeft een prettige behandelkamer.

Melissa heeft een prettige behandelkamer. Foto Melissa de Jongh

Steenwijk heeft er sinds dit zomer een pedicurepraktijk bij: de praktijk Pedicure ByMelissa van Melissa de Jongh-Bul.

„Ik mag mij na het behalen van mijn diploma eind 2021 officieel pedicure noemen,” vertelt Melissa. „Ik ben me eigenlijk gaan verdiepen in het pedicurevak nadat mijn eigen pedicure hier in Steenwijk mij erop attent maakte dat er diverse pedicures in Steenwijk gingen stoppen en dat het pedicurevak misschien wel iets voor mij zou zijn. Ik werd inderdaad enthousiast en ben begonnen met de opleiding, die ik dus inmiddels heb afgerond. Daarna ben ik op 1 juni begonnen met mijn eigen praktijk. Momenteel ben ik ook nog bezig met de opleiding medisch pedicure en naar verwachting kan ik mensen die medische behandeling nodig hebben, begin 2023 daarmee helpen.”

„Mijn praktijk staat naast ons huis aan de Koterhoek 21 (apart van de woning) en ik ben doordeweeks elke dag geopend op afspraak. De praktijk is voorzien van verwarming en koeling , heeft een wachtruimte en is voorzien van een toilet. Mijn klantenbestand loopt inmiddels aardig op en het is ook fijn om te horen dat al mijn klanten goed te spreken zijn over mijn kundigheid. Dat voelt erg goed!”

ByMelissa is lid van Provoet (Brancheorganisatie voor de Pedicure). „Dit houdt in dat mijn klanten kunnen verwachten dat ik als pedicure altijd op de hoogte ben van de allernieuwste behandeltechnieken.” Een afspraak kan telefonisch gemaakt worden, via 06 166 218 60 of via whatsapp, e-mail info@pedicurebymelissa.nl of de afspraakbutton op de website www.pedicurebymelissa.nl