Nieuwe winkel Albert Heijn van Etten gaat dinsdagmorgen feestelijk open en dan begint ook het grote prijzenfestival

Er is de afgelopen week hard gewerkt aan het pand van Albert Heijn van Etten. Foto Sieb van der Laan

Dinsdag 31 januari om 11.00 uur is het zover: dan gaat de spiksplinternieuwe Albert Heijn van Etten open, met spectaculaire openingsacties: aanbiedingen, gratis een heerlijke Barista koffie met iets lekkers, de bekende levensgrote AH hamster is present en klanten die boodschappen doen kunnen meedoen met het Rad van Fortuin, waarbij maar liefst 2500 prijzen te winnen zijn en daarnaast meedingen naar de superhoofdprijs: een heel jaar gratis boodschappen!

Het belooft een mooi feestje te worden dinsdagmorgen 31 januari. Maar voordat het zover is, worden achter de schermen bergen werk verzet. Direct na de sluiting vrijdagavond 20 januari werd de winkel helemaal leeggehaald. De koelverse en diepvriesproducten gingen naar de Voedselbank Steenwijkerland en de rest naar het magazijn. De hele vrijdagavond reden vrachtwagens af en aan. Op zaterdag 21 januari werden de twee panden (van voormalig Bakker Berghuis en de supermarkt) compleet gestript en in de week van 23 tot en met 30 januari weer opgebouwd. De hele week is er hard gewerkt: er zijn muren verwijderd en de winkel is niet alleen 150 m2 groter geworden, maar ook helemaal verduurzaamd, met onder meer duurzame koelinstallaties. Daarnaast heeft de winkel een complete make-over ondergaan, maar wel met behoud van de vertrouwde looprichting, zodat iedereen gemakkelijk alles weer kan vinden.


Veel v ers

Het assortiment wordt groot en gevarieerd. Vooral het aantal verse producten nemen in soorten en aantallen toe. „Natuurlijk vind je bij ons straks ook weer bekende producten zoals Weidenaar droge worst en Blokzijler brok. Die zijn geliefd bij onze klanten,” weten Teun en Martin van Etten. De winkel blijft de extra services bieden met onder andere een oplaadpunt voor de OV-chipkaart, een geldautomaat, 2 laadpalen voor elektrische auto’s en een ophaalpunt van bol.com. Ook zal er een mooie bloemen- en plantenafdeling zijn en wordt de Gall & Gall gemak vernieuwd. „Het wordt gewoon een moderne, ruime winkel die we graag aan onze klanten willen laten zien. Iedereen is van harte welkom om samen met ons de opening te vieren.”

Een jaar lang gratis boodschappen

„Zaterdagavond gaan we de winkel weer helemaal vullen met houdbare goederen, op maandag opnieuw bevoorraden en dan kunnen we dinsdagmorgen 31 januari om 11.00 uur onze spiksplinternieuwe Albert Heijn van Etten nieuwe stijl feestelijk openen. Dat doen we natuurlijk met een ludieke openingsactie met drie generaties Van Etten, een feestje in de winkel en een boodschappenprijzenfestival.”

Wie voor minimaal 20 euro aan boodschappen doet, ontvangt een voucher om mee te spelen met het Rad van Fortuin op de website van Albert Heijn van Etten, ahvanetten.nl De code op de voucher geeft aan of je prijs hebt. Het spel duurt 3 weken en in die 3 weken zijn er in totaal 2500 prijzen te winnen. Daarnaast maakt iedereen die meedoet kans op de hoofdprijs: voor 2500 euro aan boodschappen, ofwel een jaar lang elke week voor 50 euro gratis boodschappen.

Poffertjes voor de kinderen

Zaterdag 4 februari wordt het feestje nog eens dunnetjes overgedaan voor de kinderen. De hele zaterdag zijn alle kinderen welkom om gratis poffertjes te komen eten. De poffertjes zijn er vanaf 11.00 uur.

Nieuws

menu