Nieuwe winkel Juwelier Maas gaat zaterdag open: deze week finale verhuizingsopruiming in oude pand

Nathalie Maas heeft deze week finale verhuizingsopruiming.

Nathalie Maas heeft deze week finale verhuizingsopruiming.

Het is deze week een drukke week voor het team van Juwelier Maas. Want deze week is de laatste week in het pand aan de Oosterstraat 49. Zaterdag 21 mei gaat de gloednieuwe winkel iets verderop gelegen aan de Oosterstraat 23 open.

„In onze nieuwe winkel wordt alles helemaal nieuw,” vertelt Nathalie Maas enthousiast. „De stoffering, het meubilair en we zetten ook zoveel mogelijk in op klantvriendelijkheid en op duurzaamheid. Ook hebben we in onze nieuwe winkel ook alleen maar de allernieuwste voorjaars- en zomercollecties.”

Om zoveel mogelijk te kunnen verkopen heeft Juwelier Maas de afgelopen maanden al verhuizingsopruiming gehouden en deze laatste week zijn er echt enorme kortingen op de bestaande collecties. Zo is er bijvoorbeeld 70% korting op de hele My iMenso collectie en ook 70% korting op een deel van de Pandora collectie. Wie nog voordelig een horloge of leuk sieraad wil kopen, moet er dus deze week bij zijn.

En wie benieuwd is naar de allernieuwste modellen op juwelengebied en naar de nieuwe winkel, is van harte welkom zaterdag een kijkje te komen nemen bij Juwelier Maas aan de Oosterstraat 23.