Nieuwe winkel Juwelier Maas open

Nathalie en Bob (tweede paartje van rechts) en hun team van Juwelier Maas bij de opening zaterdagmorgen. Foto: Sieb van der Laan

Vanaf vandaag, zaterdag 21 mei, is Juwelier Maas te vinden aan de Oosterstraat 23. Vanochtend gingen de deuren open van de gloednieuwe winkel en uiteraard was het hele team daarbij aanwezig.

Daarmee is de juwelierswinkel weer bijna terug naar waar Juwelier Maas begon, in 2015. Na 12,5 jaar te hebben gewerkt bij Juwelier Jan ten Hoor nam Nathalie Maas in november 2014 de juwelierszaak aan de Oosterstraat 21 over en in maart 2015 veranderde zij de naam in Juwelier Maas. „Dat ik nu eigenares ben, wil ik uitdragen door nu ook mijn naam op de gevel te zien,” vertelde Nathalie. De winkel werd verruimd en gemoderniseerd. Ook haar partner Bob kwam het team versterken.

Na een paar jaar werd de winkel te klein („het past er allemaal niet meer in”) en verhuisde Juwelier Maas in oktober 2017 een stukje verderop, naar een ruimer pand aan de Oosterstraat 49. Dat pand was vrijgekomen door de verhuizing van Forty49Nine. In de verruimde winkel organiseerden Nathalie en haar team regelmatig speciale acties, zoals het Trouwringenevent, ZinZi-dagen, Sparkling Ladies Night en was de winkel te zien in het televisieprogramma over gepassioneerde ondernemers. En nu na 5 jaar opnieuw een nieuwe winkel op een prachtige locatie.


„We hebben alleen maar lovende reacties gekregen,” straalt Nathalie. De gelukwensen en cadeaus stroomden binnen. In de nieuwe winkel zijn de allernieuwste collecties van populaire merken sieradenmerken als Zinzi, Pandora, Melano, MyImenso, Josh en horloges van Esprit, Seiko, Citizen, Diesel, Tommy Hilfiger en Daniel Wellington prachtig en overzichtelijk in de winkel uitgestald. De service blijft onveranderd; evenals de nieuwste collecties trouwringen en ook blijft de reparatieservice gelijk. „We zijn trots op onze goede naam op het gebied van reparaties. Daarnaast kunnen we van oude sieraden weer een prachtig nieuw sieraad maken of een mooi gedenksieraad.” Uiteraard gaat Juwelier Maas met de tijd mee: bijvoorbeeld met de Special Edition van de Samsung Smartwatch waarmee simpel handsfree gebeld kan worden. Kortom: Juwelier Maas is weer helemaal klaar voor de toekomst.

Nieuws

menu