Nieuwe woonwinkel Store6 gaat zaterdag open

Gea (links), Leonie en Duncan leggen de laatste hand aan de nieuwe winkel die zaterdag open gaat. Foto: Store6 Wonen

De nieuwe winkel van Store6 Wonen aan de Korte Baan 6 gaat zaterdag 2 oktober om 10.00 uur open. „Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen in onze prachtige nieuwe woonwinkel”, vertellen Duncan Gea van der Maaten. „We maken er een feestelijke dag van, met een drankje en hapje voor onze bezoekers en de kinderen kunnen zich lekker uitleven op het springkussen.”

Duncan en Gea zijn de afgelopen maanden druk geweest. „Het was echt een megaverhuizing,” verzucht Gea. „We hebben alles nieuw geverfd en verschillende toonkamers ingericht. En ondertussen kwamen de vrachtwagens met heel veel nieuwe meubelen, die allemaal een plekje hebben gekregen. De winkel aan de Tukseweg is half september gesloten en daar moest ook alles worden leeggehaald en opgeruimd.”

De nieuwe winkel ziet er fantastisch uit, met veel glas en ruimte. „Ook in de nieuwe winkel laten we verschillende totaalplaatjes zien, dus hoe je bijvoorbeeld je woonkamer kunt inrichten, met banken, eethoeken, kasten, kleden, verlichting en voor de finishing touch gecompleteerd met mooie decoraties en accessoires. We hebben verschillende, eigentijdse opstellingen in de winkel met meubelen van bekende merken als BY-BOO, Eleonora, Be-Pure, Sevn en Het Anker. Van deze merken is alles bij ons te bestellen, maar veel van deze meubels en accessoires zijn bij ons op voorraad. Alles is vanaf zaterdag 2 oktober te zien in onze nieuwe winkel, dus kom inspiratie bij ons komen opdoen!”

Nieuws

menu