Nieuwsflits VIP: vrijwilligers gezocht voor Stone City Run en Monkey Fun Run

De laatste Stone City Run vond plaats in 2019.

De laatste Stone City Run vond plaats in 2019. archief Sieb van der Laan

Iedereen die meer wil weten over vrijwilligerswerk of op zoek is naar een leuke en passende vrijwilligersjob kan terecht bij het VIP! Steenwijkerland. Op www.vipsteenwijkerland.nl is alle informatie te vinden. Ditmaal is VIP specifiek op zoek naar mensen die mee willen helpen tijdens de Stone City Run op zondag 19 juni en de Monkey Fun Run op zondag 17 juli.

Sportieve vrijwilligers gevraagd!

Op zondag 19 juni staat de Stone City Run op de agenda. De Stone City Run is een hardloopwedstrijd van 1.5, 3, 5 en 10 km en ‘De Walk’ door de historische binnenstad van Steenwijk. De Stone City Run wordt georganiseerd door Stichting StoneCityRun, samen met Atletiekvereniging Start’78. ‘We willen graag iedereen op sportieve wijze het prachtige en gezellige centrum van Steenwijk laten ervaren, maar bovenal stimuleren we mensen, bedrijven en organisaties om in beweging te komen. Iedereen op zijn/haar eigen tempo. Winnen is niet het doel, meedoen wel.’

Voor een succesvolle Steenwijker Monkey Fun Run (uitdagende obstakel loop) op zondag 17 juli 2022 zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen op de dag zelf of in de voorbereiding. Hoe leuk om alleen of samen met familie, vrienden, buren, collega’s of sportgenoten een bijdrage te leveren aan de MFR Steenwijk!

Voor een goede voorbereiding en verloop van beide sportieve evenementen zijn vrijwilligers hard nodig! Vind jij het leuk om een dag te knallen als vrijwilliger en ben je sportief aangelegd? Reageer dan naar vip@steenwijkerland.nl of bel ons: 06-30718173, we vertellen er graag meer over!


Over VIP!

‘Ken jij het VIP! Steenwijkerland al?’ VIP staat in voor Vrijwilligers Informatie Punt en is onderdeel van welzijnsorganisatie Sociaal Werk De Kop. Het VIP! is in heel Steenwijkerland actief, ondersteunt vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties en brengt partijen met elkaar in contact. Alles voor en over vrijwilligerswerk vindt je bij VIP Steenwijkerland. Gebruik je facebook, dan vind je ons via: https://www.facebook.com/vipSteenwijkerland/

Ook het VIP zelf draait op vrijwilligers, te weten Elza Nijenhuis en Peter Bandringa. Daarnaast is Paula Bierma vanuit Sociaal Werk De Kop coördinator van het VIP.

Iedereen die meer wil weten over vrijwilligerswerk of op zoek is naar een leuke en passende vrijwilligers job kan terecht bij het VIP. Op www.vipsteenwijkerland.nl is alle informatie te vinden. We komen graag met je in contact om te kijken hoe we je verder kunnen helpen en beantwoorden al jouw vragen. En eenmaal aan de slag zijn we benieuwd naar jouw ervaringen, geven advies en informatie en organiseren interessante bijeenkomsten. In onze digitale vacaturebank is het aanbod van vrijwilligerswerk van heel diverse organisaties te vinden. Kijk er eens rond en als je iets interessants ziet, reageer dan naar vip@steenwijkerland.nl of bel ons: 06-30718173, we vertellen er graag meer over!